products

Ο ΔΡ πλαστή μπαταρία ΣΥΝΕΧΏΝ συζευκτήρων E6 στη διπλή αντικατάσταση καλωδίων LP E6 προσαρμοστών δύναμης USB για τη κάμερα της Canon EOS που αποκωδικοποιείται πλήρως

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: ΚΙΝΑ
Μάρκα: Alvin's Cables
Αριθμό μοντέλου: Πλαστή μπαταρία ΣΥΝΕΧΩΝ συζευκτήρων σε διπλό USB
Ποσότητα παραγγελίας min: 1
Τιμή: Please contact us
Συσκευασία λεπτομέρειες: Κιβώτιο
Χρόνος παράδοσης: 1-3 ημέρες
Όροι πληρωμής: T/T, Western Union, Paypal
Δυνατότητα προσφοράς: 10000pcs/month
Λεπτομερής ενημέρωση
Μονώνοντας υλικό: PVC ΑΓΩΓΟΣ: Χαλκός
Μήκος καλωδίων: 1.9m (μπορούμε να προσαρμόσουμε) Συνδετήρας Β: Δρ-E6 πλαστή μπαταρία
Χαρακτηριστικό γνώρισμα: υψηλή διάρκεια Χρώμα: Μαύρος

Περιγραφή προϊόντων

Ο ΔΡ πλαστή μπαταρία καλωδίων του Alvin ΣΥΝΕΧΏΝ συζευκτήρων E6 στη διπλή αντικατάσταση καλωδίων LP E6 προσαρμοστών δύναμης USB

για το σημάδι ΙΙΙ 5D Mark Ⅳ 6D 60D 60Da 7D Mark ΗΗ 70D 80D της Canon EOS 5DS Ρ 5D Mark ΗΗ 5D που αποκωδικοποιείται πλήρως

 

Εμπορικό σήμα

Cables® του Alvin

Θέση αρχικού

Guangdong, Κίνα (ηπειρωτική χώρα)

Χαρακτηριστικό γνώρισμα

Υψηλή διάρκεια, μακρά ζωή


Χαρακτηριστικό γνώρισμα προϊόντων
 

 

  • Το προϊόν μας έχει σχεδιαστεί για να συνδέσει την τράπεζα δύναμης (5V, 2A-4A) κατά να πυροβολήσει έναν μακροπρόθεσμο για να παρέχει υπαίθρια τη συνεχή παροχή ηλεκτρικού ρεύματος. Το αναβαθμισμένο σχέδιο λιμένων έκδοσης διπλό USB προβλέπει την ισχυρή και σταθερή εξουσία καμερών σας.

  • Δρ-E6 η πλαστή μπαταρία είναι συμβατή με τη Canon EOS 5DS, 5DS Ρ, 5D MARK ΗΗ, ΣΗΜΆΔΙ ΙΙΙ, 5D MARK Ⅳ, 6D, 60D, 60Da, 7D, 7D Mark ΗΗ, 70D, 80D, EOS Ρ. 5D. Παρακαλώ σημειώστε, δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για EOS 5D και η κάμερα Blackmagic, παρακαλώ δεν το χρησιμοποιεί για άλλους που δεν αναφέρουμε.

  • Μήκος καλωδίων: Το συνολικό μήκος είναι 75 μέσα (περίπου 1,9 μέτρο). Μπορούμε να προσαρμόσουμε άλλο μήκος του καλωδίου, παρακαλώ να μας στείλουμε ένα μήνυμα σε εάν χρειάζεστε. USB εισήγαγε: 5V, ΣΥΝΕΧΉΣ παραγωγή 2A-4A: 7.2-8.4V. Το προϊόν έχει την υπερτίμηση, overvoltage, τη λειτουργία υψηλής θερμοκρασίας και προστασίας βραχυκυκλώματος.

  • Σημείωση: Σιγουρευτείτε ότι το ρεύμα παραγωγής της κινητής μπαταρίας που χρησιμοποιείτε είναι 2A ή 2A ή περισσότερος. Εάν το ρεύμα παραγωγής είναι λιγότερο από 2A, δεν μπορεί ακόμα να υποστηρίξει την οδήγηση της κάμερας. Επιπλέον, ο χρόνος απασχόλησης της κάμερας συσχετίζεται με την ικανότητα της κινητής μπαταρίας. Όσο μεγαλύτερη η ικανότητα, τόσο περισσότεη η κάμερα θα λειτουργήσει.

  • Κάθε καλώδιο εξετάστηκε για να εξασφαλίσει ότι δεν υπάρχει κανένα βραχυκύκλωμα, κανένα πιθανό πρόβλημα διακοπής πρίν στέλνει. Παρακαλώ μας ελάτε σε επαφή με εάν το καλώδιο που λάβατε είναι ελαττωματικό ή δεν λειτουργεί. Θα λύσουμε τα προβλήματα κατάλληλα ή θα σας στείλουμε μια νέα αντικατάσταση αμέσως.

 

Τα προϊόντα παρουσιάζουν
Ο ΔΡ πλαστή μπαταρία ΣΥΝΕΧΏΝ συζευκτήρων E6 στη διπλή αντικατάσταση καλωδίων LP E6 προσαρμοστών δύναμης USB για τη κάμερα της Canon EOS που αποκωδικοποιείται πλήρως
Ο ΔΡ πλαστή μπαταρία ΣΥΝΕΧΏΝ συζευκτήρων E6 στη διπλή αντικατάσταση καλωδίων LP E6 προσαρμοστών δύναμης USB για τη κάμερα της Canon EOS που αποκωδικοποιείται πλήρως
Ο ΔΡ πλαστή μπαταρία ΣΥΝΕΧΏΝ συζευκτήρων E6 στη διπλή αντικατάσταση καλωδίων LP E6 προσαρμοστών δύναμης USB για τη κάμερα της Canon EOS που αποκωδικοποιείται πλήρως
 
Συχνά ερωτήσεις

 

Q1. Είστε προμηθευτής ή ένα εργοστάσιο;

Είμαστε ο επαγγελματικός κατασκευαστής συνδετήρες και καλώδια, έτσι μπορούμε να κάνουμε υψηλός - ποιότητα αλλά συνδετήρες και καλώδια χαμηλής τιμής.

 

Q2. Πού το εργοστάσιό σας βρίσκεται;

Το εργοστάσιό μας είναι σε Shenzhen, Guangdong, Κίνα
 

Q3. Ποια είναι η τιμή του προϊόντος σας; Και πώς να προσαρμόσει τα προϊόντα;

Παρακαλώ μας ελάτε σε επαφή με, είμαστε πρόθυμοι να λύσουμε τα προβλήματά σας και να εξυπηρετήσουμε εξυπηρετούμε στις ανάγκες των πελατών.

 

Q4. Πώς να σας έρθει σε επαφή με;

Μπορείτε να έρθετε σε επαφή με μας με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, WhatsApp, Skype και WeChat.

  • Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: το alvinscables@outlook.com

  • Τηλ. (WhatsApp): +8615989121920

  • Skype: το alvinscables@outlook.com

  • WeChat: 18924627909


Q5. Περίπου το προϊόν, τι είναι το κόστος της μεταφοράς;
Το φορτίο εξαρτάται από το βάρος, το μέγεθος συσκευασίας και τη χώρα ή την περιοχή επαρχιών σας, κ.λπ.


Q6. Πόσο καιρό μπορώ να αναμείνω να πάρω το προϊόν;
Για τα κοινά συνήθως πρότυπα, θα εφοδιάσουμε τα υλικά, μόλις διατάξετε, εμείς μπορούμε να στείλουμε έξω αμέσως. Και εάν το προϊόν μεταφέρεται από τη σαφή παράδοση, διαρκεί μόνο 3 έως 7 ημέρες. Εάν το προϊόν μεταφέρεται από τη ταχυδρομική υπηρεσία, θα διαρκέσει 8 έως 25 ημέρες.

Εάν θέλετε τα στοιχεία για να σταλείτε με την επισπευμένη ναυτιλία (όπως DHL, UPS, EMS, Fedex), παρακαλώ με ελάτε σε επαφή με.
Εάν δεν έχετε λάβει τα στοιχεία σας, παρακαλώ με ελάτε σε επαφή με πρώτα, θα το ακολουθήσουμε και θα επιστρέψουμε σε σας το συντομότερο δυνατό με μια απάντηση, ο στόχος μας είναι ικανοποίηση πελατών.


Q7. Περίπου εξουσιοδότηση.
Ο χρόνος εξουσιοδότησης είναι 1 έτος. Οποιαδήποτε προβλήματα στο χρόνο εξουσιοδότησης, θα το καθορίσουμε δωρεάν αλλά τα έξοδα αποστολής θα είναι στους πελάτες.

 

Q8. Παρέχετε τα δείγματα; είναι ελεύθερο ή πρόσθετο;

Μπορούμε να παρέχουμε τα δείγματα, αλλά θα χρεώσουμε το δείγμα στην τιμή ενός ενιαίου προϊόντος. Μετά από τη συναλλαγή, θα επιστρέψουμε το κόστος του δείγματος.

 

Q9. Ποια είναι η διαδικασία καταβολής σας;
Δεχόμαστε τις πολλαπλάσιες μεθόδους πληρωμής τέτοιες εμείς T/T εκ των προτέρων, Paypal, Western Union

Στοιχεία επικοινωνίας
alvinscables

Τηλεφωνικό νούμερο : +8615989121920

WhatsApp : +8615989121920