Να στείλετε μήνυμα
aboutus

Shenzhen U One Connect Technology Co., Ltd.

Shenzhen U One Connect Technology Co., Ltd. Shenzhen U One Connect Technology Co., Ltd. Shenzhen U One Connect Technology Co., Ltd. Shenzhen U One Connect Technology Co., Ltd.
1 2 3 4
Είδος Επιχείρησης: Κατασκευαστής
Διανομέας-χονδρεμπόρου
Εξαγωγέας
Εταιρεία Εμπορίας
Κύρια Αγορά: Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες: Cables® του Alvin
Αριθμός Υπαλλήλων: 30~50
Ετήσιες πωλήσεις: 200000-500000
Ιδρύθηκε Έτος: 2013
Εξαγωγή pc: 90% - 100%
Περίπου εμείς
Εισαγωγή

 

Η επιχείρησή μας

 

Το U ένα Shenzhen συνδέει τη Co. τεχνολογίας, το ΕΠΕ ήταν στο παρελθόν γνωστό δεδομένου ότι η τεχνολογική συνοριακή Co., ΕΠΕ, είναι επαγγελματικός κατασκευαστής συνδετήρων και καλωδίων, παράγουμε υψηλό - ποιότητα αλλά συνδετήρες και καλώδια χαμηλής τιμής!


έχουμε τις σχετικά πλήρεις φόρμες, τους εξοπλισμούς παραγωγής, και τους περίπλοκους εξοπλισμούς δοκιμής και εργασία για να είμαστε μια επαγγελματικής, οδήγησης και υψηλής τεχνολογίας επιχείρηση που ενσωματώνει την έρευνα, την ανάπτυξη, την παραγωγή και την πώληση

 

Η συμπύκνωση επιχείρησης στην καλύτερη ποιότητα, τον πελάτη πρώτα, τη μεγάλη αποτελεσματικότητα και τη μικρή κατανάλωση, η βιώσιμη διαχείριση είναι η διοικητική ιδέα, με τη σταθερή ποιότητα, καλή φήμη, πήραμε τον έπαινο όλου του πελάτη. Τώρα πάντα θα δώσουμε προσοχή στην ποιότητα των προϊόντων και την επιχειρηματική εικόνα, προκειμένου να προσφερθεί η καλύτερη υπηρεσία για να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη των πελατών.

 

Εφαρμογή προϊόντων

 

Μηχανική όραση, βιομηχανική σύνδεση καμερών, κινητό σύστημα, μετάδοση εικόνων, βιομηχανικό όραμα, βιομηχανική μέτρηση, ιατρική απεικόνιση, αναγνώριση εικόνας, προσδιορισμός θέσης, βιομηχανικός έλεγχος, ενοργάνωση και άλλοι τομείς της βιομηχανικής αυτοματοποίησης:
 

Εφαρμογή στη βιομηχανία ημιαγωγών
 

Αίτηση της μηχανικής βιομηχανίας μερών
 

Έρευνα και εφαρμογή της επεξεργασίας και της ανάλυσης εικόνας
 

Εφαρμογές ηλεκτρονικής και αυτοκινητοβιομηχανίας
 

Εφαρμογή των ρέοντας μέσων
 

Εφαρμογές βιομηχανίας συσκευασίας και άλλες εφαρμογές
 

Εφαρμογή στη αγροτική παραγωγή
 

Εξοπλισμός παραγωγής

 

Το εργοστάσιό μας έχει όλη τη συσκευή για την κοπή, τη συγκόλληση, τη συνέλευση, την επιθεώρηση, τη δοκιμή, τη συσκευασία και τη μεταφορά.

 

Ιστορία

Το U ένα Shenzhen συνδέει τη Co. τεχνολογίας, το ΕΠΕ καθιερώθηκε το 2013 σε Shenzhen, Κίνα.

Ο αριθμός επιχείρησής μας έχει αυξηθεί από διάφορους ανθρώπους σε περισσότερους από 200 υπαλλήλους τώρα. Και εργαζόμαστε για να γίνουμε μια επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας που ενσωματώνει την Ε&Α, την παραγωγή και τις πωλήσεις.

Τώρα εστιάζουμε κυρίως στην υπηρεσία συνελεύσεων συνδετήρων και καλωδίων. Ο υψηλός - η ποιότητα των προϊόντων και η ποιότητα των υπηρεσιών της επιχείρησης έχουν κάνει το σύνολο πολλών πελατών του επαίνου.

Υπηρεσία

 1. Αναφορά προσφοράς μέσα σε 24 ώρες μετά από να λάβει την έρευνα.
   
 2. Μπορούμε να παρέχουμε τα δείγματα, αλλά θα χρεώσουμε το δείγμα στην τιμή ενός ενιαίου προϊόντος.
   
 3. Μετά από τη συναλλαγή, θα επιστρέψουμε το κόστος του δείγματος.
   
 4. χρόνος εξουσιοδότησης: 1 έτος
   
 5. Υπηρεσίες συνήθειας
 • Οι προδιαγραφές σας (μήκος, αριθμός επαφής, κ.λπ.)
 • Σχηματοποίηση
 • Συσσώρευση
 • Μαρκάρισμα
 • Συσκευασία
 • Μέθοδοι ναυτιλίας

Έχουμε περισσότερο από 5 έτη του cOem, υπηρεσίες ODM, μπορούμε να παρέχουμε μια μεγάλη έκταση των υπηρεσιών και των προϊόντων σύμφωνα με τις απαιτήσεις πελατών, όπως το σχέδιο προϊόντων, το γραφικό σχέδιο και το σχέδιο συσκευασίας.

Η ομάδα μας

Ο αριθμός επιχείρησής μας έχει αυξηθεί από διάφορους ανθρώπους σε περισσότερους από 200 υπαλλήλους τώρα, συμπεριλαμβανομένων 60 μηχανικών. Το γρήγορο ποσοστό ανάπτυξης είναι επαρκές για να αποδείξει ότι η επιχείρησή μας συγκεντρώνεται στην καλύτερη ποιότητα, τον πελάτη πρώτα, τη μεγάλη αποτελεσματικότητα και τη μικρή κατανάλωση, η βιώσιμη διαχείριση είναι η διοικητική ιδέα.

 

ΚΙΝΑ Shenzhen U One Connect Technology Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

Στοιχεία επικοινωνίας