Να στείλετε μήνυμα
products

BMPCC 4K στο καλώδιο τροφοδοσίας βρυσών Δ για το χρυσό καμερών 4K κινηματογράφων τσεπών Blackmagic τοποθετεί το Β τοποθετεί την μπαταρία Weipu 2 θηλυκό καρφιτσών

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: Alvin's Cables
Αριθμό μοντέλου: Weipu 2 θηλυκό καρφιτσών στη βρύση Π
Ποσότητα παραγγελίας min: 1
Τιμή: Please contact us
Συσκευασία λεπτομέρειες: Χρηματοκιβώτιο
Χρόνος παράδοσης: 1~3 εργάσιμες ημέρες
Όροι πληρωμής: Μ / Τ, Western Union, Paypal
Δυνατότητα προσφοράς: 10000pcs/month
Λεπτομερής ενημέρωση
Για να εγκαταστήσει: Camcorder, κάμερα Συμβατό εμπορικό σήμα: Για τη νέα κάμερα τσεπών 4K από το BMD
Συνδέστε το Α: θηλυκό 2 καρφιτσών. Βούλωμα Β: Τυποποιημένη αρσενική δ-βρύση.
Τύπος: Καλώδια τροφοδοσίας/προσαρμοστές
Υψηλό φως:

ακουστικό τηλεοπτικό καλώδιο καμερών

,

καλώδιο τροφοδοσίας οργάνων ελέγχου


Περιγραφή προϊόντων

Τα καλώδια BMPCC 4K του Alvin στο καλώδιο τροφοδοσίας βρυσών Δ για το χρυσό καμερών 4K κινηματογράφων τσεπών Blackmagic τοποθετούν το Β τοποθετούν την μπαταρία
Weipu 2 θηλυκό καρφιτσών στη βρύση Π

  • Καλώδιο τροφοδοσίας δ-βρυσών (π-βρύση) για τη νέα κάμερα τσεπών 4K από το BMD.

  • Κάθε καλώδιο εξετάστηκε για να εξασφαλίσει ότι δεν υπάρχει κανένα βραχυκύκλωμα, κανένα πιθανό πρόβλημα διακοπής πρίν στέλνει, η πολικότητα του καλωδίου μας πρέπει να είναι σωστή. Υπάρχει ένα κλειδί στο συνδετήρα καρφιτσών 2, παρακαλώ ταιριάξτε με το κλειδί για να συνδέσετε, παρακαλώ μην παρεμβάλτε το συνδετήρα βουλωμάτων ή δ-βρυσών 2 καρφιτσών αντιστρόφως.

  • Συνδέστε το Α: θηλυκό 2 καρφιτσών. Βούλωμα Β: Τυποποιημένη αρσενική δ-βρύση.

  • Ο συνδετήρας καρφιτσών 2 είναι ένας αντιφατικός self-locking συνδετήρας. Θα κλειδώσει αυτόματα όταν παρεμβάλλεται στη κάμερα. Είναι αδύνατο να σκάσει μακριά. Πρέπει να τσιμπήσετε την κορυφή του συνδετήρα καρφιτσών 2, που θα το τραβήξει εύκολα έξω, παρά να βγάλετε με να τσιμπήσετε άμεσα το καλώδιο ή το κατώτατο σημείο του συνδετήρα.

  • Το ελάχιστο μήκος είναι για 15inches (38cm). Το ανώτατο μήκος είναι περίπου 31,5 ίντσες (80cm).

εάν χρειάζεστε, παρακαλώ με ελάτε σε επαφή με, σας ευχαριστεί!
Το προϊόν μας έχει τη υψηλή επίδοση, και δεχόμαστε τις μικρές διαταγές. Η καλή ποιότητα με την καλύτερη ανταγωνιστική τιμή, μπορεί να σας βοηθήσει εκτός από τουλάχιστον το κόστος 50%. Εάν υπάρχει τίποτα θέλετε να ξέρετε, παρακαλώ μας ελάτε σε επαφή με, θα είμαστε ευχαρίστηση να ενισχυθούν.

Εμπορικό σήμα

Cables® του Alvin

Θέση αρχικού

Guangdong, Κίνα (ηπειρωτική χώρα)

Τα προϊόντα παρουσιάζουν

BMPCC 4K στο καλώδιο τροφοδοσίας βρυσών Δ για το χρυσό καμερών 4K κινηματογράφων τσεπών Blackmagic τοποθετεί το Β τοποθετεί την μπαταρία Weipu 2 θηλυκό καρφιτσών 0

Καλώδιο του Alvin
  • Σαν επαγγελματικό κατασκευαστή συνδετήρων και καλωδίων, παράγουμε και πωλούμε τους οικονομικώς αποδοτικούς συνδετήρες καθώς επίσης και τα καλώδια. Ελπίστε τα προϊόντα ότι μας μπορούν να ικανοποιήσουν την απαίτησή σας.

  • Επιπλέον, επιτρέπεται για να προσαρμόσει τα καλώδια σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας. Παρακαλώ ευγενικά μας ελάτε σε επαφή με, μου λέει τι θέλετε, και δεν θα διαθέταμε καμία προσπάθεια να ικανοποιήσουμε την ανάγκη σας.

  • Αυτό που είναι περισσότερος, εμείς μπορεί να σας δώσει μια έκπτωση εάν διατάζετε τους μεγάλους συνδετήρες και τα καλώδια ποσότητας. Εάν ενδιαφέρεστε για τους, παρακαλώ μας ελάτε σε επαφή με, σας ευχαριστεί!

Στοιχεία επικοινωνίας
alvinscables

Τηλεφωνικό νούμερο : +8615989121920

WhatsApp : +8615989121920